Voorlichtingsavond zwangerschap en bevalling april 2019 [vol]

In samenwerking met eerstelijnsverloskundigen, kraamzorgorganisaties en VieCuri is er maandelijks een voorlichtingsbijeenkomst over zwangerschap en bevallen.

 

Het is een informele bijeenkomst, waarbij je in kleine groepen informatie krijgt over verschillende aspecten rondom de zwangerschap en het bevallen in het Geboortecentrum Noord-Limburg. De avonden zijn het meest geschikt voor aanstaande ouders die tussen de 28 en de 32 weken zwanger zijn.

 

Er is een rondleiding in het Geboortecentrum waarbij je meer te weten komt over de samenwerking tussen de verschillende hulpverleners op het gebied van verloskundige zorg en de kraamzorg. Als de zorg het toelaat, kun je ook diverse ruimtes bezichtigen. Er is veel ruimte is om je vragen te stellen en met de andere aanwezigen over onderwerpen van gedachten te wisselen.

 

De avond is voor alle aanstaande ouders, ongeacht waar je in behandeling bent. De voorlichting vindt maandelijks plaats op dinsdagavond en begint om 19.30 uur (tot 21.00-21.30 uur).


Het is een kleinschalige bijeenkomst (circa 50 aanstaande ouders) in een informele setting, waarbij genoeg ruimte is om je vragen te stellen en met elkaar over onderwerpen van gedachten te wisselen. De avonden zijn het meest geschikt voor vrouwen en hun partner die tussen de 28 en de 32 weken zwanger zijn.

 

Waar?

De avond vindt plaats in het Geboortecentrum Noord - Limburg (Professor Gelissensingel 20, 5912 JX Venlo), ingang Spoedpost/Geboortecentrum. Volg de borden 'voorlichting geboortecentrum' en neem de lift naar de derde bouwlaag.

 

Het is niet meer mogelijk om aan te melden voor deze voorlichtingsavond op 9 april.


Het is niet meer mogelijk om aan te melden voor deze voorlichtingsavond van 9 april.
Het is niet meer mogelijk om aan te melden voor deze voorlichtingsavond van 9 april.

Vrouw die zwanger is en op een bankje zit

 

 

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar het Geboortecentrum? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk onze bezoekregeling
  • Heeft u luchtwegklachten en is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Lees meer over de nieuwe bezoekregeling 

 

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken