Jong gezin in kraamsuite Geboortecentrum Noord-Limburg

Voorlichtingsavond zwangerschap en bevalling november 2019

In samenwerking met eerstelijnsverloskundigen, kraamzorgorganisaties en VieCuri is er maandelijks een voorlichtingsbijeenkomst over zwangerschap en bevallen.

 

Het is een informele bijeenkomst, waarbij je in kleine groepen informatie krijgt over verschillende aspecten rondom de zwangerschap en het bevallen in het Geboortecentrum Noord-Limburg. De avonden zijn het meest geschikt voor aanstaande ouders die tussen de 28 en de 32 weken zwanger zijn.

 

Er is een rondleiding in het Geboortecentrum waarbij je meer te weten komt over de samenwerking tussen de verschillende hulpverleners op het gebied van verloskundige zorg en de kraamzorg. Als de zorg het toelaat, kun je ook diverse ruimtes bezichtigen. Er is veel ruimte is om je vragen te stellen en met de andere aanwezigen over onderwerpen van gedachten te wisselen.

 

De avond is voor alle aanstaande ouders, ongeacht waar je in behandeling bent. De voorlichting vindt maandelijks plaats op dinsdagavond en begint om 19.30 uur (tot 21.00-21.30 uur).


Het is een kleinschalige bijeenkomst (circa 50 aanstaande ouders) in een informele setting, waarbij genoeg ruimte is om je vragen te stellen en met elkaar over onderwerpen van gedachten te wisselen. De avonden zijn het meest geschikt voor vrouwen en hun partner die tussen de 28 en de 32 weken zwanger zijn.

 

Waar?

De avond vindt plaats in het Geboortecentrum Noord - Limburg (Professor Gelissensingel 20, 5912 JX Venlo), ingang Spoedpost/Geboortecentrum. Volg de borden 'voorlichting geboortecentrum' en neem de lift naar de derde bouwlaag.

 

Meld je aan voor de voorlichtingsavond zwangerschap en bevalling.

Vrouw die zwanger is en op een bankje zit

 

 

Scroll voor meer informatie