Pasgeboren baby in Geboortecentrum Noord-Limburg

Bezoek

Bezoekregeling Geboortecentrum

 

Bezoekuren partner

We vinden het belangrijk dat het gezin zoveel mogelijk bij elkaar is. De partner is 24 uur per dag welkom. Broertjes en zusjes mogen de hele dag (maar niet ’s nachts) bij hun ouders in het Geboortecentrum blijven.

 

Bezoekuren overig bezoek

Na de bevalling willen veel mensen graag snel hun kindje laten zien aan familie en vrienden. Ongeveer 2 uur na de bevalling mag er daarom kort bezoek komen.

 

Blijven moeder en kind wat langer in het Geboortecentrum, dan gelden de volgende bezoektijden:

Elke dag van 14.00 – 15.00 uur en van 18.30 – 20.00 uur.

 

We vragen vriendelijk om niet met een groep tegelijk op bezoek te komen en rekening te houden met de beschikbare ruimte en de rust voor moeder en kind.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar het Geboortecentrum? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk onze bezoekregeling
  • Heeft u luchtwegklachten en is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Lees meer over de nieuwe bezoekregeling 

 

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken