Start pilot maaltijdvoorziening op maat

Datum: 15 mei 2018

Het Geboortecentrum Noord-Limburg is onlangs gestart met een pilot maaltijdvoorziening op maat. Dat houdt in dat het ontbijt, de tussendoortjes en de lunch geserveerd worden in buffetvorm. Jonge gezinnen die verblijven in het Geboortecentrum, kunnen zelf bepalen wanneer, wat en hoeveel ze willen eten en drinken.

 

Het idee is ontstaan vanuit de visie van gezinsgerichte zorg. Hierin wordt de patiënt als partner beschouwd en krijgt het gezin zelf zoveel mogelijk regie. Het aanbieden van de maaltijden in buffetvorm past hierin. De partners participeren in de zorg en kunnen een heerlijk ontbijtje samenstellen voor hun vrouw. Ook kunnen de moeders elkaar indien gewenst ontmoeten. Een mooie uitbreiding van de service in een bijzondere levensperiode.

 

De eerste reacties zijn zeer positief. De gezinnen vinden het een super initiatief en waarderen de huiselijkheid en het gastvrije gevoel. Ook over het eten is men tevreden.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar het Geboortecentrum? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk onze bezoekregeling
  • Heeft u luchtwegklachten en is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Lees meer over de nieuwe bezoekregeling 

 

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken