Typisch Venlose schenking van Beej Benders en VieAmi

Datum: 22 februari 2019

De 'vastelaovend' staat weer voor de deur en over precies 11 dagen is het carnavalsdinsdag. Traditioneel wordt dan in Venlo de Boerebroélof gevierd. Dit jaar is de organisatie van de Boerebroélof in handen van Personeelsvereniging Benders.

 

Het Boerebroélofsgezelschap heeft ‘Venlose Sókkerkäörkes’ gemaakt. Muisjes in de Venlose kleuren rood en blauw. Zodat je de geboorte van een Venloos kindje kunt vieren met een beschuit met muisjes.

 

Het Geboortecentrum Noord-Limburg heeft maar liefst 48 pakjes van deze bijzondere muisjes geschonken gekregen van Beej Benders en VieAmi, Vrienden stichting van VieCuri. Ouders die in het Geboortecentrum bevallen kunnen nu kiezen of ze de geboorte van hun kind willen vieren met blauwe, roze of blauwrode muisjes.

 

De ‘Venlose Sókkerkäörkes’ vallen goed in de smaak!

Beschuit met Venlose blauwrode muisjes
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar het Geboortecentrum? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk onze bezoekregeling
  • Heeft u luchtwegklachten en is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Lees meer over de nieuwe bezoekregeling 

 

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken