Start campagne 'Ik laat mij boosteren, u ook?'

Datum: 8 januari 2022

Noord-Limburg is vanaf het begin van de pandemie één van de zwaarst getroffen regio’s van Nederland en het aantal coronabesmettingen blijft hier hoog. Om de inwoners extra bewust te maken van het belang van de boosterprik, zijn wij de campagne ‘Ik laat mij boosteren, u ook?’ gestart. De video's zijn gemaakt met medewerking van collega's Miranda, Harry en Jolanda, een ondernemer en patiënten van VieCuri.

 

Waarom deze campagne?

Als ziekenhuis vinden wij het ontzettend belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zich laten vaccineren en boosteren. We ervaren elke dag hoe het is om onder extreem hoge druk te moeten werken. Er worden veel patiënten aan ons toevertrouwd en zij rekenen op onze onvermoeide inzet. Dit doen we natuurlijk graag en met onverminderde passie. Toch blijft het moeilijk om te zien hoe ziek coronapatiënten kunnen worden en om voor andere patiënten de reguliere zorg steeds maar te blijven uitstellen. Dáárom is boosteren zo belangrijk. Een boosterprik beschermt onze medewerkers, onze patiënten én helpt ons de zorg draaiende te houden.

 

Twijfelaars naar www.overvaccineren.nl

We verwijzen de kijkers van de video's naar de GGD voor een boosterprik en naar www.viecuri.nl/booster. We verwijzen daarnaast naar de website www.overvaccineren.nl. Dit is een duidelijke website van de overheid waar twijfels over vaccineren bespreekbaar worden gemaakt en antwoorden gegeven worden. 

 

Naar de video's

Op deze foto ziet u Jolanda, verpleegkundige preoperatief bureau bij VieCuri
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar het Geboortecentrum? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk onze bezoekregeling
  • Komt u op bezoek? Het is niet langer nodig om 1,5 meter afstand te houden en u hoeft geen mondneusmasker meer te dragen.
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.
  • Heeft u een afspraak en heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek.

 

Lees meer over de nieuwe bezoekregeling