Vegen, schuiven, strooien en borstelen!

Datum: 24 januari 2019

Vegen, schuiven, strooien en borstelen!  Onze medewerkers van de Beveiliging en Technische Dienst werken samen met lokale aannemers er keihard aan om de parkeerplaatsen en stoepen op ons eigen terrein schoon te krijgen. Men is dinsdag om 15.00u gestart en non-stop doorgegaan tot woensdagochtend 05.00u.

Dat gaat in een bepaalde volgorde zodat eerst de belangrijkste wegen en voetpaden naar de ingangen sneeuw- en ijsvrij zijn. Daarna volgt de rest van het terrein. Gisteren en vandaag zijn op verschillende momenten de terreinen nog eens nagelopen. Plekken waar eerst auto’s geparkeerd stonden worden dan bijv. schoongemaakt. In Venlo werken we samen met Jonkers Hoveniers, in Venray met Keuten van Loon Hoveniers. Een compliment voor het goede werk!

 

Op de foto v.l.n.r.: John Rutten (beveiliging VieCuri), Peter Lommen (technische dienst VieCuri) en Tim Stroeken (Jonkers Hoveniers).

 

Op de foto v.l.n.r.: John Rutten (beveiliging VieCuri), Peter Lommen (technische dienst VieCuri) en Tim Stroeken (Jonkers Hoveniers).

sneeuwschuivers VieCuri bij Spoedpost
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar het Geboortecentrum? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk onze bezoekregeling
  • Komt u op bezoek? Het is niet langer nodig om 1,5 meter afstand te houden en u hoeft geen mondneusmasker meer te dragen.
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.
  • Heeft u een afspraak en heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek.

 

Lees meer over de nieuwe bezoekregeling