VieCuri in Beeld - jaarrekening en jaaroverzicht 2018

Datum: 17 juli 2019

We blikken terug op 2018 met het Jaarverslag VieCuri in beeld. Net als vorig jaar doen we dit o.a. aan de hand van cijfers maar vooral met verhalen en beelden. We zijn trots op de prestaties van onze medewerkers. Van verpleegkundigen, facilitair medewerkers, ICT’ers, specialisten, assistenten tot secretaresses.


Onze resultaten en programma’s die in 2018 belangrijk waren, hebben we in “VieCuri in Beeld” voor u samengevat. Nieuw dit keer is ook een overzicht waarin we met video’s en nieuwsartikelen terugblikken op enkele momenten waarop VieCuri het afgelopen jaar in de media is geweest.


Via deze link opent u VieCuri in Beeld 2018. 

 

Veel kijk- en leesplezier!

 

Met vriendelijke groet,

 

Ankie van Rossum, voorzitter Raad van Bestuur
IJsbrand Schouten, lid Raad van Bestuur

Afbeelding van VieCuri in beeld 2018
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar het Geboortecentrum? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk onze bezoekregeling
  • Komt u op bezoek? Het is niet langer nodig om 1,5 meter afstand te houden en u hoeft geen mondneusmasker meer te dragen.
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.
  • Heeft u een afspraak en heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek.

 

Lees meer over de nieuwe bezoekregeling