Jong gezin in kraamsuite Geboortecentrum Noord-Limburg

Controles en echo's in het Geboortecentrum: kom alleen

Datum: 17 december 2020

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk tegen te gaan, is het belangrijk dat er zo min mogelijk mensen tegelijk in één ruimte zijn. Daarom vragen we u dringend om alleen naar controles en echo's in het Geboortecentrum te komen. We begrijpen dat onderstaande impact heeft. We vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Veilige zorg is altijd ons uitgangspunt.

 

Controles / echo’s / onderzoeken in het Geboortecentrum:
Wij verzoeken u om alleen naar het ziekenhuis te komen. Dit geldt bij alle controles, onderzoeken en de twintigweken echo. Zo zijn er zo min mogelijk mensen in ons ziekenhuis. Tijdens uw afspraak kunt u iemand via de telefoon mee laten luisteren.

Indien begeleiding noodzakelijk is, zoals bij een gesprek waar de zorgverlener dit nodig acht, dan mag er wel één persoon als begeleiding meekomen. Heeft u vanwege medisch noodzakelijke redenen begeleiding nodig (bijvoorbeeld doordat u niet in staat bent zich zelfstandig te verplaatsen)? Dan mag er één persoon meekomen.

Bent u voor vervoer naar het ziekenhuis afhankelijk van een bestuurder, dan mag deze begeleider u wel brengen, maar niet in de wachtkamer plaatsnemen. Wij verzoeken de begeleider buiten of in de auto te wachten. Is die persoon verkouden (hoesten of benauwdheidsklachten), wilt u dan iemand anders vragen u naar het ziekenhuis te begeleiden?


Wij verzoeken u om maximaal 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Dit om te voorkomen dat te veel mensen aanwezig zijn in de wachtruimte. Indien u veel eerder aanwezig bent, verzoeken wij u om buiten of in de auto te wachten.

Heeft u vragen, neem dan contact op met het Geboortecentrum, tel. 077 320 6860.

Echo zwangere vrouw geboortecentrum noordlimburg
Scroll voor meer informatie