Partner mag weer mee naar echo's en afspraken

Datum: 28 juni 2021

Vanaf 28 juni mogen zwangeren weer iemand (max. 1 persoon) meenemen naar alle afspraken of echo's in het Geboortecentrum. 

 

Bij een bevalling is de partner of een begeleider (max. 1 persoon) altijd welkom, ook bij corona-achtige klachten. Indien de partner/begeleider klachten heeft dan verblijft deze permanent op de kraamsuite, met masker op, op afstand van de zorgverleners. Na de bevalling blijft de partner/begeleider weer thuis in quarantaine, ook indien moeder of kind opgenomen blijft.

 

Wij verzoeken u om maximaal 5 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn. Dit om te voorkomen dat te veel mensen aanwezig zijn in de wachtruimte. Indien u veel eerder aanwezig bent, verzoeken wij u om buiten of in de auto te wachten. Het dragen van een mondneusmasker is niet meer nodig, tenzij het niet mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden van andere bezoekers en zorgverleners. 


Heeft u vragen, neem dan contact op met het Geboortecentrum, tel. 077 320 6860.

Echo zwangere vrouw geboortecentrum noordlimburg
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar het Geboortecentrum? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk onze bezoekregeling
  • Heeft u luchtwegklachten en is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Lees meer over de nieuwe bezoekregeling 

 

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken