Geboortecentrum Noord-Limburg tot en met dinsdag 20 juli 2021 gesloten

Datum: 18 juli 2021

Het Geboortecentrum Noord-Limburg en VieCuri Medisch Centrum zijn tot en met dinsdag 20 juli 2021 gesloten. Patiënten worden ‘omgeleid’ naar omliggende ziekenhuizen. Dat betekent ook dat zwangere vrouwen uit onze regio vanaf nu de komende dagen niet meer in het Geboortecentrum Noord-Limburg / VieCuri kunnen bevallen.

 

Als je bij de gynaecoloog van VieCuri of de verloskundige van Geboortecentrum Noord-Limburg onder controle bent en denkt te gaan bevallen, neem dan contact op via telefoonnummer 077 - 320 57 67. De dienstdoende dokter zal je verwijzen naar een ander ziekenhuis in de regio waar je bevalling kan plaatsvinden. We zorgen uiteraard voor een goede overdacht van alle benodigde informatie.

Foto van de hoge waterstand van de Maas bij VieCuri Venlo in juli 2021
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar het Geboortecentrum? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk onze bezoekregeling
  • Heeft u luchtwegklachten en is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Lees meer over de nieuwe bezoekregeling 

 

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken