Baby Loss Awareness Week 2023

Datum: 13 oktober 2023

Deze week, van 9 t/m 15 oktober, staan we wereldwijd stil bij de pijn van verlies tijdens de Baby Loss Awareness Week. Een tijd om liefde te delen, om te herdenken en om steun te vinden.

 

Op vrijdag 15 oktober, om 19.00 uur lokale tijd, verlichten we de wereld met kaarsjes voor de kleine engeltjes die we missen. Steek jij ook een kaarsje aan?

 

In ons Stiltecentrum herdenken we ook de kinderen die we moeten missen. Het "kindermonument" omarmt symbolisch de liefde van ouders. Hier kan altijd een kaarsje worden aangestoken of speciaal voor deze week een bloem worden neergelegd. Laten we samen bewustzijn creëren en steun bieden aan hen die het nodig hebben.

 

Wil je meer weten over de Baby Loss Awareness Week? Neem eens een kijkje op de website van Steunpunt Nova

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar het Geboortecentrum? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk onze bezoekregeling
  • Heeft u luchtwegklachten en is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Lees meer over de nieuwe bezoekregeling 

 

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken