Zwangere vrouw krijgt echo in Geboortecentrum Noord-Limburg

Voorlichtingsavonden

In samenwerking met eerstelijnsverloskundigen, kraamzorgorganisaties en VieCuri organiseerden wij regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten over 'zwangerschap en bevallen', 'borstvoeding' en 'meerlingzwangerschap'. 
Vanwege het coronavirus kunnen deze bijeenkomsten helaas niet doorgaan op de manier zoals we dat voorheen deden.

 

Informatie en rondleidingen

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten vertelden diverse zorgverleners  over hun specifieke aandachtsgebied en gaven zij een rondleiding in het Geboortecentrum. Gezien de coronamaatregelen kan dit niet meer op deze manier plaastvinden.

 

Als alternatief hebben we een video gemaakt zodat jullie toch een kijkje kunnen nemen in het Geboortecentrum. De zorgverleners vertellen hun verhaal in deze video in plaats van fysiek tijdens een rondleiding.

 

Bekijk de video over het Geboortecentrum:

 


 

Houd onze agenda en onze facebookpagina in de gaten. We laten het weten als we gaan starten met een nieuwe vorm voor de voorlichtingsavonden.
Heb je een vraag naar aanleiding van de video? Neem dan contact op met je eigen verloskundige of met je gynaecoloog. Veel informatie is ook terug te vinden in de VieCuri Behandelapp onder 'Zwangerschap van week tot week'.

Scroll voor meer informatie