Zwangere vrouw krijgt echo in Geboortecentrum Noord-Limburg

Voorlichtingsavonden

In samenwerking met eerstelijnsverloskundigen, kraamzorgorganisaties en VieCuri organiseren wij regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten over 'zwangerschap en bevallen', 'borstvoeding' en 'meerlingzwangerschap'. 
 

Informatie en rondleidingen

We hebben een video gemaakt om jullie een kijkje te geven in het Geboortecentrum. De zorgverleners vertellen hun verhaal en je ziet wat de mogelijkheden voor een bevalling in het Geboortecentrum zijn, of je nu met je eigen verloskundige of met een gynaecoloog gaat bevallen. 

 

Bekijk de video over het Geboortecentrum:

 


 

Houd onze agenda en onze facebookpagina in de gaten. We laten het weten als we gaan starten met een nieuwe vorm voor de voorlichtingsavonden.
Heb je een vraag naar aanleiding van de video? Neem dan contact op met je eigen verloskundige of met je gynaecoloog. Veel informatie is ook terug te vinden in de VieCuri Behandelapp onder 'Zwangerschap van week tot week'.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar het Geboortecentrum? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk onze bezoekregeling
  • Heeft u luchtwegklachten en is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Lees meer over de nieuwe bezoekregeling 

 

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken