Zwangere vrouw krijgt echo in Geboortecentrum Noord-Limburg

Voorlichtingsavonden

In samenwerking met eerstelijnsverloskundigen, kraamzorgorganisaties en VieCuri organiseren wij regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten over 'zwangerschap en bevallen', 'borstvoeding' en 'meerlingzwangerschap'. 
 

Informatie en rondleidingen

We hebben een video gemaakt om jullie een kijkje te geven in het Geboortecentrum. De zorgverleners vertellen hun verhaal en je ziet wat de mogelijkheden voor een bevalling in het Geboortecentrum zijn, of je nu met je eigen verloskundige of met een gynaecoloog gaat bevallen. 

 

Bekijk de video over het Geboortecentrum:

 


 

Houd onze agenda en onze facebookpagina in de gaten. We laten het weten als we gaan starten met een nieuwe vorm voor de voorlichtingsavonden.
Heb je een vraag naar aanleiding van de video? Neem dan contact op met je eigen verloskundige of met je gynaecoloog. Veel informatie is ook terug te vinden in de VieCuri Behandelapp onder 'Zwangerschap van week tot week'.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar het Geboortecentrum? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk onze bezoekregeling
  • Komt u op bezoek? Het is niet langer nodig om 1,5 meter afstand te houden en u hoeft geen mondneusmasker meer te dragen.
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.
  • Heeft u een afspraak en heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek.

 

Lees meer over de nieuwe bezoekregeling