Dubbel feest!

Datum: 2 januari 2020

De laatste Limburgse baby van 2019 en de eerste van 2020 zijn allebei in het Geboortecentrum van VieCuri geboren! Dubbel feest! Gefeliciteerd trotse ouders!

 

Het was een korte maar bizarre rit naar het ziekenhuis vertelt kersverse vader Tom van Enckevort. Om klokslag middernacht zaten ze in de auto. '' Een bizarre rit tussen de vuurpijlen en gillende keukenmeiden door'', aldus Tom. Om 2:23 uur kwam Levi ter wereld. Moeder Anneke Simons en zoon Levi maken het goed. Levi is de eerste Limburgse baby van 2020.

 

De laatste baby van 2019

Ook vlak voor middernacht werd er in Venlo nog een baby geboren. Het kleintje kwam exact om 23:53 uur ter wereld en mag zich de laatste Limburgse baby van 2019 noemen.

 

Wij wensen alle collega's van VieCuri een goed en gezond 2020!

 

(bron: 1limburg)

Baby Levi, de eerste baby van 2020
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar het Geboortecentrum? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk onze bezoekregeling
  • Komt u op bezoek? Het is niet langer nodig om 1,5 meter afstand te houden en u hoeft geen mondneusmasker meer te dragen.
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.
  • Heeft u een afspraak en heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek.

 

Lees meer over de nieuwe bezoekregeling